Konge på haugen i Cape Town

Jeg ligger i sengen og skuer ut av de store panoramavinduene. Foran meg bølger det Indiske hav. Knallblått denne morgenen. Sølvgrått i går under skydekket. Jeg titter ned på den milelange sandstranden, bare 50 meter der nede. De ivrigste surferne er allerede uti vannet, og jeg skjønner straks hvorfor da jeg ser de perfekte surfebølgene som ruller innover.

Godt plassert i skråningen på Table Mountain i Muizenberg utenfor Cape Town sentrum, ligger Sea View Cottage,  en fullt utstyrt utleieleilighet med ja, havutsikt. Fenomenal sådan! Her kan du nyte fred og ro, lese en god bok, surfe på nettet mens utsikten fremfor deg skifter lys, lyd og farge. I sesongen kan du spotte både hval og delfin fra sengen eller på en stol ute i hagen.

Og skulle du få behov for et avbrekk fra utsikten, er mulighetene mange. Muizenberg har en tilbakelent og bohempreget atmosfære med mange koselige kafeer og butikker. Forstaden er også et surfeparadis. Lei et brett og kast deg ut i bølgene! Eller ta på deg fjellskoene og prøv en av de mange stiene opp Table Mountain.

Du kan hoppe på toget til Simon’s Town og bade med pingviner på Boulders Beach. Derfra kan du reise videre til Kapp Gode Håp og nyte dyrelivet og flott og skummel utsikt ned i klippene. Andre vei ligger Cape Town sentrum med kafeer, museer og Robben Island. Smak Sør Afrikansk vin på en av de lokale vingårdene – eller nyt dagen som konge på haugen på Sea View Cottage.

Blogglisten

Reklamer

En kommentar om “Konge på haugen i Cape Town

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s