Roadtrip i Etiopia

IMG_0835IMG_0920For de av oss som husker 80-tallet og Bob Geldofs engasjement, er Etiopia fortsatt ensbetydende med nød og fattigdom. Det er både trist og feil. Ta turen og du vil oppleve et land fullt av hemmeligheter. Fjell og historiske kulturskatter i nord og safari og folklore i sør. Og et landskap som skifter fra platåer og irrgrønne daler til savanner, sump og vidstrakte sletter. Folk, dyr, små landsbyer og barn som vinker. Artikkelen var i Aftenposten i januar 2014

Reklamer

6 kommentarer om “Roadtrip i Etiopia

 1. Jeg la igjen en Adidas badebukse nede i bakken på det nederste bildet. Du fant den ikke da du var der? Etiopia var og er utrolig fascinerende. Drar mer enn gjerne tilbake, og gleder meg til å lese artikkelen din.

 2. Nei, så den ikke, men vi var innom Lake Lagano kun på en rask lunsj på vei til Awassa. Skal se nærmere etter neste gang 🙂 For det håper jeg det virkelig blir. En neste gang. Etiopia er virkelig fascinerende!

 3. Hei,
  Bloggen din er nominert til Beste fotoblogg i Supersaver Travel Blog Awards! Travel Blog Awards er en utmerkelse der vi sammen nominerer og stemmer frem de mest inspirerende reisebloggene i fem forskjellige kategorier. Jo flere nomineringer bloggen din får, desto større er sjansen for at den kommer til finalen! Du kan laste ned en widget til bloggen som gjør det lettere for leserne dine å stemme på deg! Den finner du her: http://www.supersaver.no/konkurranse/travel-blog-awards/2013/fotoblogg. Lykke til! Med vennlig hilsen Madelene, Supersaver

 4. Good morning Mona,
  This is Alvaro from the Spanish Tourism office, I have been reading your blog and I think it is very interesting. This is why we would like to have more information about you and also we can provide you some information about what we are doing and the trips we are organizing to Spain.
  Please contact me through my e-mail address: Alvaro.Arizaleta@externos-tourspain.es
  Best regards,

  Alvaro.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s